Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Waarom Rev-Up!

  

Rev-Up! is kort voor ‘Revenue Up’. We bieden u de mogelijkheid om zeer snel in een hogere versnelling te gaan met uw bedrijf. Vanuit onze oorsprong (Logistiek, ICT en Verkoop) richten we ons op de volgende vier speerpunten:  

Interim Management. Iedere afdeling binnen uw bedrijf kan een bottleneck in uw omzet vormen. Rev-Up! is in staat om deze bottlenecks snel op te sporen en aan te pakken. Onze kennis van Engineering, Inkoop, Logistiek, Productie, Distributie, Service en ICT geeft het voordeel dat we altijd kijken naar het grotere geheel. Het heeft per slot van rekening geen nut om 1 schakel van de keten heel sterk te maken… 

  

Sales Management. Uw salesafdeling haalt niet genoeg omzet en daar moet wat aan gedaan worden. Rev-Up! helpt u met het herstructuren van de afdeling, brengt tezamen met u de markt opnieuw in kaart en zorgt dat er weer resultaten gescoord worden. We coachen uw medewerkers. Via onze partners kunnen we telemarketing of email-marketing verzorgen. Onze kennis van verkopen zal zorgen voor een omzetstijging bij uw bedrijf. En als we weer vertrekken (alleen na een gedegen overdracht) zal uw salesafdeling in staat zijn om de stijgende lijn voort te zetten. 

  

Project Management. Het managen van een project is geen eenvoudige taak. Vele factoren binnen en buiten het project hebben een directe invloed op het resultaat. Projectmedewerkers kunnen ziek worden, de scope van het project kan gewijzigd worden omdat de wereld nu eenmaal verandert en zo zijn er legio zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Bij ons is uw project in veilige handen. Middels bewezen projectmanagementmethodes (zoals Prince II) houden we grip op het geheel. Wijzigingen worden vooraf besproken en alleen doorgevoerd na goedkeuring (van tijd en budget). 

  

CRM Implementatie. Het implementeren van een Customer Relation Management oplossing wordt vaak uitgevoerd vanuit de programmatuur. Er wordt niet of weinig gekeken naar de impact van een CRM implementatie op de organisatie. Het veranderingsproces wordt onderschat waardoor veel CRM implementaties falen. Rev-Up! kan voor u de implementatie verzorgen. We hebben hiervoor een aanpak die zich richt op de noodzakelijke veranderingen van de organisatie en de betrokken mensen. 

  

Klik op het betreffende menu-item links om meer te lezen over onze aanpak en methodes.   

Bel ons voor een afspraak. U zult verbaasd staan hoe snel we iets voor u kunnen betekenen!