Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Succesvolle CRM

 

Als u uw omzet wilt verhogen is een goed geïmplementeerd CRM systeem een noodzaak. Helaas denken veel bedrijven dat een CRM implementatie eenvoudig uit te voeren is. Iets wat je tussen soep en hoofdgerecht even doet. Niets is minder waar: een goed uitgevoerde CRM implementatie heeft impact gehad op vrijwel alle disciplines van het bedrijf.

De mening van Rev-Up! is heel eenvoudig: de meeste CRM implementaties gaan uit van het software-pakket. Dit is helemaal fout. De functionaliteit die de diverse software-pakketten bieden is vrijwel gelijk. Waar het om gaat is de wijze waarop de mensen ermee omgaan. En wie kan nou beter aan een salespersoon vertellen hoe je CRM moet gebruiken dan een salespersoon zelf.

Daarom biedt Rev-Up! de mogelijkheid om bij uw bedrijf XRMS (zo heet het pakket) te implementeren. XRMS is een Open Source oplossing en daarmee dus gratis. Dat betekent dat een deel van het geld dat u uit wilt geven gebruikt wordt voor een goede implementatie. En een deel van het geld wordt niet gebruikt. Dat heet besparen. Informatie over XRMS vindt u op www.xrms.sourceforge.net, de Nederlandse gebruikerscommunity is te vinden op www.xrms.nl.

De kennis van verkoopprocessen van Rev-Up! wordt gecombineerd met de kennis van de markt van uw bedrijf. Het beste van twee werelden wordt gecombineerd in een ijzersterke implementatie van XRMS, waarbij de verkoper van Rev-Up! zelf projectleider en consultant is. Een directe overdracht van ervaring met maar één doel: uw marge verbeteren!

XRMS is volledig webbased. Het voordeel hiervan is dat uw salespersonen vanaf iedere lokatie waar hij of zij een internet-verbinding heeft de gegevens kan updaten. Dat hoeft dus niet ‘s avonds achter de keukentafel, maar tussen twee bezoeken in. En via de moderne technologieën kan dit zelfs direct bij de klant. Op deze manier is uw sales snel gemotiveerd om het systeem te gebruiken. Het management is direct op de hoogte van de toekomstige verwachtingen. En natuurlijk kan Binnenverkoop direct beginnen met het opstellen van een offerte zodat uw prospect deze misschien de volgende dag al in de bus heeft. Het gevolg is dat uw klanten u zullen waarderen voor uw snelheid en accuratesse. Dat geeft vertrouwen voor de vervolgprocessen!

Rev-Up! biedt aan de hand van een menu-kaart een eenvoudige benaderingswijze voor de implementatie van XRMS. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om XRMS voor u te hosten op de servers van een van onze partners.

In het white-paper “Succesvolle CRM is niet moeilijk” kunt u meer lezen over de do’s en dont’s van een CRM implementatie. Via de contactpagina kunt u uw kopie aanvragen.

Bel ons voor een afspraak. u zult verbaasd staan hoe snel we iets voor u kunnen betekenen!