Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Project Management

 

Project Management is iets wat veel mensen kunnen. Goed Project Management is echter een hele kunst. Helaas is het nog steeds een feit dat projecten niet binnen de afgesproken tijd en/of het afgesproken budget worden opgeleverd. Of nog erger, dat projecten helemaal niet worden opgeleverd.

Gelukkig zijn er ook partijen die wel snappen hoe het moet. Rev-Up! is zo’n partij. Gebruik makend van de Prince2 methode wordt uw project op de juiste manier opgestart, gemanaged en afgesloten. De betrokken partijen worden tijdig en volgens afspraak op de hoogte gehouden van de voortgang en uitzonderingen worden direct opgepakt en gemanaged.

Heeft u een project dat vastloopt of staat u op het punt een project op te starten dat cruciaal is voor uw organisatie neem dan contact met ons op. We kunnen het projectmanagement overnemen en de boel weer vlot trekken, een quickscan uitvoeren op de noodzaak en haalbaarheid van uw project of het gehele project van start tot einde voor u begeleiden.

Bel ons voor een afspraak. Goed Project Management vindt een basis in goede communicatie!