Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdrachtgever “softwareontwikkelaar”

 

Op 2 januari 2005 is Rev-Up! aan de slag gegaan bij een kleine softwareontwikkelaar. Het bedrijf had een goed product met veel potentieel maar miste de commerciele slagkracht om de grotere SAP gebruikende bedrijven van Nederland te benaderen en te overtuigen. Daarnaast was het bedrijf al eerder failliet gegaan wat geen vertrouwen wekte.

Middels accountplannen werd de markt in kaart gebracht. Door interne gesprekken werd vastgesteld aan welke criteria de meest ideale prospect moest voldoen (lees: welke problemen moest een bedrijf dagelijks ondervinden om dit product te willen gaan gebruiken) Na korte tijd werden de eerste resultaten geboekt en in de loop van een aantal maanden groeide het klantenbestand aanzienlijk.

Uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige onderneming met de daarbij behorende klanten en positie binnen de groep van bedrijven rondom SAP.