Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdrachtgever “Outsourcingstraject”

 

Outsourcing is een ingrijpend en complex traject. Veelal wordt er gesproken over de posities van mensen met langlopende dienstverbanden en daarin opgebouwde privileges terwijl de uiteindelijke beslissing om te outsourcen terug te voeren valt op hetfeit dat andere bedrijven gewoonweg beter zijn in een specifieke klus dan dat je zelf bent.

Voor een van haar relaties is Rev-Up! opgetreden als ‘laisson-officer’, een persoon die de smeerolie is tussen de partijen. Het doel is om snel en doeltreffend tot elkaar te kunnen komen. De laisson-officer zorgt dat de discussies gefocused zijn en blijven en dat er niet op persoonlijke titel gesproken wordt.

Het traject is tot volle tevredenheid van beide partijen afgerond.