Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdrachtgever “Oplossing op SharePoint”

 

Met 25 jaar ervaring in de zak wordt het tijd dat deze ondernemer zijn frustratie bij het doen van maand- en periodeafsluitingen omzet in een hulpmiddel voor alle controllers van de wereld. En dat doet hij. In SharePoint wordt een oplossing gebouwd waarmee iedere controller zijn werk sneller, beter, transparanter envooral eenvoudiger kan doen. Geen stress meer omdat de deasline van opleveren snel naderd terwijl niet iedereen de onderliggende rapporten heeft verstuurd maar een platform waarop iedereen samenwerkt om zo snel en goed de klus te klaren. Iedere maand weer, ieder eindejaar weer.

Maar zo’n product moet wel naar de markt. Het jaar ontwikkeling moet terugverdiend worden. Rev-Up! maakt het plan en voert het uit. Prospects worden benaderd, gesprekken gevoerd en ondertussen worden de gesprekken en andere acties vastgelegd in het CRM systeem. Ook worden partners benaderd!