Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdrachtgever “Nieuw ICT initiatief”

 

Wat doe je als je een geweldig idee hebt in een niche waar niemand anders zoiets heeft? Je gaat dit idee uitwerken en je laat dit ontwikkelen.

Maar dan… Je bent jong en het lukt niet zo makkelijk om met directies om de tafel te komen. Veel mensen zien de voordelen van jouw oplossing, maar de beslisser wordt niet overtuigd.

Aanenuitbesteden.nl is zo’n oplossing. Uitstekend ontwikkeld, enig in zijn soort. En door de tijdelijke hulp van Rev-Up! worden de voordelen grijpbaar gemaakt en het verkoopmodel vastgelegd. Ook gaan de gesprekken beter, soepeler. De eerste echte betalende klant wordt toegevoegd aan het klantenbestand en dan gaat het los! Op eigen kracht worden de volgende stappen gezet en groeit de orderneming naar een echt bedrijf.