Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdrachtgever “Detacheringsburo”

 

Een nieuw initiatief op het gebied van Compliance en riskmanagement laat Rev-Up! het Marketing en Salesplan opzetten en uitvoeren. De doelstelling van het bedrijf, het beschikbaar stellen van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel op tijdelijke basis voor het ondersteunen van opdrachtgevers bij de implementatie van Governance-, Risico- & Compliance Management. (GRC) door tijdelijke invulling van functies/rollen in het GRC-team of het beschikbaar stellen van specifieke kennis & ervaring is hierbij het uitgangspunt.

Binnen korte termijn wordt de materie eigen gemaakt en start de opdracht: zorg voor klanten. Er wordt een adressenbestand aangekocht en de eenvoudige maar tijdrovende taak van cold-cancvassing wordt gestart. De eerste resultaten laten niet lang op zich wachten…