Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdrachtgever “Basisschool”

 

Niet alle opdrachten hoeven geld op te leveren. Maatschappelijke betrokkenheid en meehelpen aan een betere leeromgeving voor een basisschool is hier een voorbeeld van.

De betreffende basisschool had hier en daar een oude PC staan waar de kinderen wel eens iets op mochten knoeien. Er was geen beleid met betrekking tot het gebruik van ICT binnen het basisonderwijs, geen website als informatiemiddel en email werd nog niet gebruikt als communicatiemiddel.

Allereerst werd de behoefte in kaart gebracht. Hieruit kon een investeringsoverzicht opgezet worden wat door het schoolbestuur goedgekeurd werd. Tevens werd een partij gezocht die het beheer van de ICT omgeving voor een redelijk bedrag kan uitvoeren. Nadat een server en een nieuw PC park werd ingekocht kon alles geinstalleerd worden. Het netwerk werd aangelegd en de verbinding met het Internet gerealiseerd.

Uiteindelijk konden 300 leerlingen gebruik maken van de laatste versies van diverse educatieve softwarepakketten en was het team in staat om het leerling-volg-systeem op iedere werkplek bij te werken.