Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Opdracht “EAI Dienstverlener”

 

Door het vertrek van de accountmanager ontstond op een hele korte termijn een probleem met het bedienen en uitbreiden van het klantenbestand.

Na een inwerkperiode van enkele dagen werd het accountmanagement volledig overgenomen. De bestaande klanten kregen weer de aandacht die ze verdienden maar welke geruime tijd ver te zoeken was geweest. Daarnaast werden nieuwe prospects benaderd (vanuit de referenties van de bestaande klanten) wat zorgde voor een toename van de omzet. Tevens werd er actief meegezocht naar een nieuwe accountmanager (in vaste dienst). Uiteindelijk werd deze nieuwe accountmanager geintroduceeerd bij de klanten en prospects.

De reacties van de klanten waren allemaal positief. Het contactpersoon van een grote energieleverancier: “Ik heb nooit in de gaten gehad dat je als interimmer voor dit bedrijf werkte maar de openheid waardeer ik enorm. Daarnaast is de overdracht uitstekend uitgevoerd en ik ga met een goed gevoel de toekomst in!”…