Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Kosten – Resultaat

 

“Voor niets gaat de zon op”, een uitspraak die iedereen kent. Ook de diensten van Rev-Up! zijn niet gratis. Maar we bieden daarvoor wel resultaten. Omdat we alleen maar willen dat uw marges hoger worden zijn we bereid om op basis van bonus/malus te werken. Dat houdt in dat we voor een basistarief onze werkzaamheden uitvoeren. Als daarna de besparingen enorm zijn genieten wij daar vol van mee.

Wilt u alleen op basis van resultaten afrekenen dan verwijzen we u met alle respect door naar een andere partij. We zijn ons bewust van het feit dat het verhogen van de omzet en het verlagen van de kosten een team-effort is. En dat houdt in dat alle team-leden mogen meegenieten van de resultaten. Ook als de resultaten tegenvallen.

Uiteindelijk is er maar één ding dat telt en dat is resultaat. Gelukkig is resultaat bij Rev-Up! gewoon. Zonder zicht op resultaat zouden we namelijk niet met u in zee gaan. De drive van goede, succesvolle Sales of Interim-managers is namelijk het gevoel van succes, het binnenslepen van resultaat.

Bel ons voor een afspraak. Een stap vooruit met uw bedrijf was nog nooit zo eenvoudig!