Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Interim Management

 

Geld besparen gaat niet eenvoudig. Toch is Rev-Up! in staat om nog een paar klappers te vinden binnen uw organisatie. Aan de inkoopkant van uw bedrijf. Of binnen de Logistiek. Misschien wel bij Productie of Service. En anders wel bij Engineering of bij ICT.

Tezamen met u kijken we naar de betreffende afdeling. We nemen met management over en voeren de besparingen door. Zonder dat we de voortgang in gevaar brengen. We implementeren andere procedures en zorgen dat het personeel de veranderingen adopteert en inziet dat een andere manier van werken ook leuk en interessant kan zijn.

Bel of mail voor meer informatie. U zult opkijken van de resultaten!