Waarom Interim??

Als u voor een korte tijd (projectmatig) kennis en ervaring nodig heeft is het inhuren van een Interim Manager een uitstekende oplossing. Interim Managers zijn in zeer korte tijd operationeel en kunnen door hun kennis en kunde de knelpunten van uw organisatie snel aanwijzen en oplossen. Een Interim Manager biedt u flexibiliteit en snelheid waardoor de kosten in verhouding blijven. Het doel is altijd hetzelfde: meer omzet door hogere kwaliteit!

Enterprise Project Planning

 

De klant van een klant had een groot probleem. Het bleek niet mogelijk te zijn om de diverse projecten die binnen de organisatie aan de gang waren in lijn met elkaar te krijgen. Het gevolg: resources voor projecten werden ingekocht terwijl ze binnen andere projecten werk deden waar ze niet voor aangenomen waren. Het gevolg: hoge kosten en gedemotiveerde projectmedewerkers.

Om het probleem op te lossen bedacht Rev-Up! het concept ‘Enterprise Project Planning’. Een methode waarmee het heel eenvoudig is om te zien waar tekorten en waar overschotten van resources binnen de totale organisatie (de Enterprise) aanwezig zijn. Middels een andere inrichting van het gebruikte planningspaket werd dit overzicht zeer eenvoudig verkregen. Investering: een paar servers en wat beperkte training. Opbrengst: de inkoop van externe resources daalde met 12% terwijl de projecten minder vertraging opliepen.

Het geldbedrag mogen we niet noemen…